طرز تهیه گندمک شیرین خانگی

sweet puffed wheat  300x200 طرز تهیه گندمک شیرین خانگی

گندمک شیرین خانگی

طرز تهیه گندمک شیرین و خانگی خوشمزه و مقوی

گندمک شیرین یا شیرین گندمک خانگی با دانه های کامل گندم تهیه می شود و از آن جایی سبوس گندم گرفته نشده میباشد ، یک میان وعده مقوی با مواد معدنی و فیبر لازم برای سلامت بدن میباشد.

گندمک شیرینی خانگی یکی از تنقلات سالم و بینهایت مقوی به خصوص برای کودکان میباشد ، مصرف گندم شیرین خانگی به همراه شیر میتواند یک صبحانه یا میان وعده سریع و خوشمزه باشد که پروتئین ، فیبر و مواد مغذی کافی را برای بدن تامین می کند.

طرز تهیه گندم شیرین خانگی بینهایت آسان میباشد ولی برای این که شیرین گندمک پفکی در منزل تهیه کنید باید به تمرکزفکر نکاتی که در ادامه مقاله آورده شده  میباشد را به خوبی رعایت کنید.

در این مقاله می خواهیم طرز تهیه شیرین گندمک در منزل را به شما آموزش دید.

گندمک شیرین در منزل

مواد لازم تهیه گندمک شیرین در منزل

 

بیشتر بخوانبد:  طرز تهیه ترشه خشک بابلی از خورش های بابل
گندم ۱ پیمانه
شکر به مقدار لازم
روغن مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم

 

sweet puffed wheat 1 طرز تهیه گندمک شیرین خانگی

طرز تهیه گندمک شیرین خانگی

طرز تهیه گندمک شیرین در منزل

برای تهیه شیرین گندمک پفکی بهتر میباشد که از گندم تازه استفاده کنید.

اگر مجال کافی دارید ، گندم ها را از 2 روز قبل در آب سرد خیس کنید و هر 8 ساعت یک بار آبش را عوض کنید و سپس آبکش نمایید.

گندم را با چند پیمانه آب تازه در قابلمه بریزید و روی حرارت به مدت 45 لحظه تا 1 ساعت بجوشانید تا کاملا مغز پخت شوند.

سپس آبکش کرده و با آب سرد بشویید تا نشاسته خارج شده از گندم ها از بین برود .

گندم ها را در سبد پهن کنید تا آب افزایش اش کشیده شود سپس روی پارچه نخی پاک بریزید تا کاملا خشک شوند. از خشک کردن گندم روی شوفاژ یا بخاری و درون شخص خودداری کنید چون جلوگیر از پف کردن گندم هنگام سرخ کردن خواهد شد.

بیشتر بخوانبد:  طرز تهیه ی خورش ترشه سماق مازندرانی

در صورتی که گندم ها را در خورشید خشک کنید بهتر پف می کنند.

تابه ای بزرگ را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود سپس گندم ها را کم کم افزایش کرده و سرخ کنید  تا پف کنند. روغن باید به اندازه ای باشد که گندم ها در آن غوطه ور شوند.

sweet puffed wheat 2 طرز تهیه گندمک شیرین خانگی

آموزش شیرین گندمک خانگی

گندم ها را هم بزنید که رنگشان بیش از حد تیره نشود و به محض پف کردن با یک کف گیر از قابلمه خارج کنید و در آبکش بریزید.

در این مرحله تا گندم ها گرم هستند  می توانید شکر سفید یا شکر قهوه ای  را افزایش کنید و هم بزنید و شکیبایی کنید تا هم سرد شوند و روغن افزایش شان گرفته شود.

گندمک معمولا به صورت شیرین مصرف می شوند ولی در صورت میل‌کردن میتوانید به جای شکر از نمک برای طعم دار کردن گندمک ها استفاده کنید.

برای طرز تهیه شیرین گندمک پفکی در منزل اگر نکات گفته شده را رعایت کنید میتوانید بهترین گندمک پفکی در منزل را به سادگی تهیه کنید.

بیشتر بخوانبد:  طرز تهیه سالاد آروگولا به روش های ساده

مصرف گندم شیرین خانگی با شیر یک صبحانه یا میان وعده سریع و کامل میباشد.

sweet puffed wheat 3 طرز تهیه گندمک شیرین خانگی

خواص گندمک شیرین

خواص گندمک شیرین

مصرف گندم به دلیل سبوس مغذی ای که دارد سبب می شود که طول سن بیشتری داشته باشید.

گندم حاوی ویتامین های گروه ب و مواد معدنی گوناگون میباشد.

بتائین موجود در گندم به پیشگیری از التهاب مزمن کمک می کند. مصرف بتائین علاوه بر کاهش التهاب مزمن سبب پیشگیری از بیماری هایی از جمله پوکی استوان ، بیماری های قلبی ، آلزایمر و زوال عقل و دیابت نوع 2 می شود.

 

گندم فیبر زیادی دارد که به سلامت دستگاه گوارش کمک می کند.

مصرف گندمک با شیر سبب می شود که یک وعده غذایی کامل داشته باشید.

گندمک برای رشد مو به خصوص تقویت موهای کودکان بینهایت مفید میباشد.

 

منبع: بیتوته

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه انواع کیک بدون بیکینگ پودر

کیک بدون بکینگ پودر کیک های بدون بیکینگ پودر در صورتی که بکینگ پودر در …