طرز تهیه کتف و بال مرغ عسلی

[ad_1]

 %name طرز تهیه کتف و بال مرغ عسلی

طرز درست کردن کتف و بال مرغ عسلی

روش پخت کتف و بال مرغ عسلی

اگر می خواهید مزه ای گوناگون از خوردن کتف و بال را تجربه کنید، پیشنهاد می کنم این روش پخت را امتحان کنید. در این روش پخت به دلیل داشتن عسل به صورت کاراملی در می آید و مزه ای ملس دارد.

کتف و بال مرغ عسلی :

مواد لازم برای کتف و بال مرغ عسلی :

 لیموترش سبز  3 رقم
 عسل یک چهارم فنجان
 سیر رنده شده 3 جبه کوچک
 گشنیز آسیاب شده 1 قاشق چایخوری
 نمک  1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه، درشت آسیاب شده نصف قاشق چایخوری
 کتف و بال مرغ حدود 2700 گرم
 برش های لیموترش  به مقدار لازم برای تزیین
بیشتر بخوانبد:  طرز تهیه پای مرنگ لیمو

روش آماده سازی کتف و بال عسلی:

فر را با دمای 220 درجه روشن کنید تا گرم شود. لیموترش، 2 قاشق چایخوری پوست لیموترش را رنده کنید و 1/4 فنجان از آب آن را فشار دهید.

در یک کاسه ای کوچک با چنگال، عسل، سیر رنده شده، گشنیز، نمک و فلفل، آب لیموترش و 1 قاشق چایخوری پوست لیموترش را مخلوط کنید.

این مواد را روی مرغ ها بریزید و مخلوط کنید. مرغ ها را داخل تابه ای بزرگ بریزید. می توانید داخل سینی فر بریزید. سس را کاملا روی مرغ ها بریزید. سینی فر را در طبقه ی وسط فر قرار بدهید. اجازه بدهید مرغ ها بپزند، مرغ ها را زیر و رو کنید، اگر طلایی نشدند. در پایان گریل روی آن را روشن کنید. تا مرغ ها طلایی شوند.

بیشتر بخوانبد:  طرز تهیه انواع غذاهای رژیمی با ماهی

هنگام سرو، مرغ ها را داخل کاسه سرو بکشید و با لیموترش تزیین کنید و بقیه ی پوست لیموترش را روی آن بپاشید. (بیشتر بخوانید: طرز تهیه کتف و بال مرغ در فر)

%name طرز تهیه کتف و بال مرغ عسلی

طرز پخت کتف و بال عسلی

نکاتی برای تهیه ی کتف و بال عسلی :

اگر می خواهید زودتر بپزند پس از قرار دادن در مرغ ها در تابه یا سینی فر روی آن فویل بکشید و سپس آن را بردارید تا سرخ و ترد شوند.

بیشتر بخوانبد:  طرز تهیه نان اردک یا آگردک نان روغنی خوشمزه

 با این روش می توانید از ران ماهیچه ای مرغ هم استفاده کنید.

 برای پخت این غذا می توانید تنها از کتف مرغ استفاده کنید.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه انواع غذا با گوجه ساده

طرز تهیه انواع غذا با گوجه فرنگی طرز تهیه 8 نوع غذا با گوجه، از …