طرز تهیه منمن املت ترکیه ای

[ad_1]

 %name طرز تهیه منمن املت ترکیه ای

طرز پخت منمن املت ترکیه ای

روش پخت منمن املت ترکیه ای

املت یک صبحانه سنتی ترکی کاملاً آماده میباشد، این املت ترکی با نام مستعار منمن آنقدر یک غذای تخم مرغ خارق العاده میباشد که می توانید آن را برای همه وعده های غذایی میل کنید.

این غذای آسان و در عین حال سالم و زیاد خوشمزه تخم مرغ نام خود را از یک شهر ترکیه واقع در ازمیر گرفته میباشد. گفته می شود که این غذای تخم مرغ ابتدا توسط ترک های کریتیس ساخته شده و به شهر منمن منتقل شده میباشد.

این یک غذای آسان یک تابه با تخم مرغ، گوجه فرنگی و فلفل سبز میباشد. افزایش کردن پیاز نیز داوطلبانه میباشد.

اگرچه Menemen ترکی به عنوان یک غذای صبحانه به طور سنتی در نظر گرفته می شود، مردم در ترکیه هر زمانه که به یک ناهار یا شام سریع نیز نیاز داشته باشند آن را درست می کنند. احتمالا در مورد صبحانه معروف ترکی که از چندین غذای پیش غذا مشابه تشکیل شده میباشد، چیزی شنیده باشید.

بیشتر بخوانبد:  طرز تهیه کشک لیمو

مردم ترکیه خیار، گوجه فرنگی، زیتون، فلفل قرمز سریع، مربا، کره، عسل، پنکیک را وعده ی صبحانه می خورند، صبحانه راهی برای معاشرت در فرهنگ ترکی میباشد. آن ها دوست دارند در آخر هفته مناسبت های صبحانه را آماده کنند. یک اسموتی سبز سالمیا غلات هرگز نمی توانند به تنهایی برای یک خانواده ترک غذای صبحانه باشند. علاوه بر بسیاری از پیش غذاهای خوش طعم و شیرین، مردم ترکیه همیشه یک نسخه تخم مرغ هم دارند.

بیشتر بخوانبد:  طرز تهیه پای مرنگ لیمویی تک نفره

سه مواد اصلی برای تهیه این دستور وجود دارند از جمله: تخم مرغ، گوجه فرنگی و فلفل.

%name طرز تهیه منمن املت ترکیه ای

نحوه ی درست کردن منمن املت ترکیه ای

منمن املت ترکیه ای :

مواد لازم برای تهیه ی املت ترکیه ای :

 روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
 پیاز ریز خرد شده (داوطلبانه) 1 رقم
 فلفل سبز خرد شده  3 رقم
 گوجه فرنگی خرد شده یا کنسرو گوجه فرنگی  4 فنجان
 سیر برش خورده (داوطلبانه)  4 حبه
 پیازچه 3 رقم (2 رقم برای پخت و 1 رقم برای تزیین)
 نمک  نصف قاشق چایخوری
 تخم مرغ  6 رقم
فلفل سیاه یک چهارم قاشق چایخوری
برگ های نعنا برای تزیین

طرز تهیه املت ترکیه ای :

ابتدا روغن زیتون را در یک تابه، ترجیحاً چدن، گرم کنید. پیاز خرد شده و فلفل سبز را افزایش کرده و داغ‌کردن دهید تا نرم شود.

بیشتر بخوانبد:  طرز تهیه کوکوی شیرین قزوینی به دو روش متفاوت

گوجه فرنگی، سیر و پیازچه را به آن افزایش کنید، بگذارید 10-15 لحظه بجوشد و مرتباً هم بزنید تا غلیظ شود. روی آن نمک بپاشید.

با استفاده از یک قاشق برای هر تخم مرغ فضایی درست کنید و تخم ها را به داخل حفره ها بریزید. بگذارید تا کاملاً روی آن بپزد تا تخم مرغ ها به مدت 8-10 لحظه کمی پخته شوند. با قاشق به سفیده کمک کنید تا خوب بپزند. اگر زرده ی سفت دوست دارید، مدت طولانی تری آن را بپزید.

روی آن فلفل سیاه آسیاب شده بپاشید.

با پیازچه خرد شده و برگ های نعناع تزئین کنید و سرو کنید.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه انواع غذا با گوجه ساده

طرز تهیه انواع غذا با گوجه فرنگی طرز تهیه 8 نوع غذا با گوجه، از …