روش هایی برای رفع شوری غذا

[ad_1]

%name روش هایی برای رفع شوری غذا

از بین بردن شوری غذا

شور شدن غذا ممکن هست برای آشپزهای شغل ای هم اتفاق بیفتد و این مساله اصلا نگران کننده نیست. در این مطلب به شما چند راه حل معرفی می کنیم که می تواند شوری غذاهای تان را از بین ببرد.

می دانید که شور شدن غذا به معنی این هست که نمک مصرفی بیش از اندازه در غذا استفاده شده هست و خوردن آن را کمی دشوارتر کرده هست ولی باید بدانید که برای رفع کردن این مشکل راه های زیادی وجود دارد.

رفع شوری غذا با استفاده از سیب‌ زمینی

ابتدا یک سیب‌ زمینی را پوست بگیرید و به دو بخت تقسیم کنید و داخل غذای در حال جوش بیندازید. سیب‌ زمینی نمک را جذب می کند، پس از پخت سیب زمینی را از غذا خارج کنید.

رفع شوری غذا با نان

برای رفع شوری غذای پخته شده می توانید بعد از پایان شدن پخت غذا مقداری نان به آن افزایش کنید و بعد از اینکه شوری غذا را جذب کرد آن را از غذا خارج کنید. بهتر هست از نان خشک استفاده کنید که آب بیشتری از غذا به خود جذب کند.

%name روش هایی برای رفع شوری غذا

از بین بردن شوری غذا با سیب زمینی

از بین بردن شوری غذا با افزایش حجم غذا

چنانچه از مواد اولیه غذای خود باقی مانده هست می توانید با افزایش کردن آن به غذا مخصوصاً اگر داخل آن از هویج یا سیب زمینی استفاده شده باشد شوری غذا را تا حدود زیادی رفع کنید. در مورد رفع کردن شوری غذاهایی همچون سوپ با استفاده از گرایش و ماکارونی به آسودگی می توانید شور بودن آنها را رفع کنید و احتمالا خوشمزه تر هم شوند.

در غذاهایی مشابه نیمرو و املت و … اندازه تخم مرغ ها را زیاد کنید.

بیشتر بخوانبد:  روش های راحت و سریع برای دانه کردن انار

رفع شوری غذا با استفاده از قند

یک حبه قند را داخل قاشقی بگذارید. قاشق را آرام در قابلمه غذای مایع طوری بگذارید که قند در غذا حل نشود. پس از چند لحظه قاشق و قند را بردارید.

دور ریختن آب شور غذا

بسته به نوع غذایی که می پزید، می توانید از روش های مختلفی برای از بین بردن شوری غذا استفاده کنید. اما اگر غذایی که پخته اید حاوی آب هست مشابه سوپ، آبگوشت، آش و یا حتی انواع خورش ها می توانید مقداری از آب آن را دور ریخته و بر حسب نوع غذا، مقداری آب و یا شیر به آن افزایش کنید. در این صورت مقداری از آب شور با آب شیرین جانشین شده و از شوری غذا کم خواهد شد.

%name روش هایی برای رفع شوری غذا

با کم کردن و افزایش کردن آب به غذا از شوری غذا کم می کند

شور شدن برنج

شور شدن برنج در 3 مرحله اتفاق می افتد :

• اگر قبل از آبکش کردن متوجه شدید : یک رقم سیب زمینی را پوست بگیرید و داخل قابلمه برنج در حال جوش بیندازد.

• اگر روزگار آب کشی متوجه شدید : می تواند آب بیشتری روی برنج داخل آبکش بریزید تا نمک برنج به حد مورد نظرتان برسد.

• اگر بعد از آب کشی متوجه شوری شدید : باید خورشت تان را بی نمک بپزید تا در کنار هم شوری آن کمتر شود. چون راهی ندارید.

%name روش هایی برای رفع شوری غذا

روش های رفع کردن شوری برنج

رفع شوری غذا با میوه

برای بعضی غذاها مشابه خوراک گوشت و سبزی ها می توانید از میوه ها برای کاهش طعم شوری غذا کمک بگیرید. به طور مانند، چند قطعه سیب یا آناناس انتخاب خوبی خواهد بود.

بیشتر بخوانبد:  انواع پنیر و چگونگی استفاده از آنها

رفع کردن شوری غذا با قاشق نقره

روش جالب دیگری که اصلا امتحان نکرده اید استفاده از قاشق نقره هست. به این صورت که با استفاده کردن از قاشق نقره در حین پختن غذا می توانید از شوری آن بکاهید.

استفاده از دما

دما بر روی طعم غذا تاثیر زیادی دارد. شوری غذای سرد بیشتر مشخص هست بنابراین اگر غذا را گرم سرو کنید شوری آن کمتر احساس می شود.

%name روش هایی برای رفع شوری غذا

میل کردن غذای گرم از شوری آن می کاهد

مواد غذایی و سبزیجات شور شده را بشویید

ممکن هست مواد غذایی و یا سبزیجاتی که در حال جوش‌آمدن درون دیگ آب جوش هستند، با این که مدت روزگار زیادی از پخت آن ها نگذشته باشد، شور شوند. در این صورت بهترین راه این هست که آن ها را از کاسه خارج کرده و با گرفتن زیر آب شیر، نمک اضافی آن ها را بشویید.

تنها تمرکزفکر کنید این کار می تواند سبب صدمه زدن به بافت سبزی بخار دیده، پخته و سرخ شده شود. اما بعضی وقت ها تنها راه چاره و رهایی از شوری، آب‌کشیدن آن هست که در این صورت می توانید از این ترفند استفاده کنید.

رفع شوری غذا با استفاده از خامه

اگر سبزیهای بخارپز شما شور شده اند، می توانید آنها را در مقداری مخلوط آب جوش و خامه بریزید تا کمی از نمکشان کم شود. البته می توانید آنها را با خامه هم سرو کنید، گرچه کمی کالری غذا را بیشتر می کنند.

سرو غذا به همراه ترشی

اگر با هیچ یک از روش های گفته شده نمی توانید شوری غذا را کم کنید و یا مجال کافی برای انجام مراحل گفته شده ندارید، توصیه ما به شما این هست که غذا را به همراه ترشی سرو کنید. چراکه خوردن ترشی به همراه غذا سبب می‌شود طعم آن خیلی احساس نشده و شور بودن غذا برای کسی برملا نشود.طعم ترش ترشی و هم چنین سرکه موجود در آن به نوعی طعم غالب هست که به شما کمک می کند در این شرایط دست و پای خود را گم نکرده و در بهترین حالت مهمانی خود را برگزار کنید.

%name روش هایی برای رفع شوری غذا

با خوردن ترشی همراه غذا از شوری آن کم کنید

بیشتر بخوانبد:  نكاتی برای پخت كباب ترش و کته کباب

راه حل هایی برای پیشگیری از شور شدن غذا :

به کار بردن نمک دانه درشت

بهتر هست از نمک دانه درشت استفاده کنید تا غذایتان شور نشود زیرا نمک های معمولی به خاطر ریز بودنشان با کمی به حرکت درآوردن نمکدان به مقدار بیشتری در غذا ریخته می شود و سبب شوری غذا می شود.

افزودن پله ای نمک برای پیشگیری شوری غذا

بهتر هست که نمک را در چند مرحله به غذا افزایش کنید تا با هر بار چک کردن شوری و کم بودن نمک مشخص شود در آخر قبل از اینکه غذا را بکشید آن را مزه کنید.

حواستان به بخار شدن آب باشد

غذاهای آبکی مثل انواع آش ها و خورشت ها مقداری از آبی را که افزایش کرده اید در ابتدا از دست می دهند پس بهتر هست نمک را در مراحل آخر به آنها افزایش کنیم.

غذاهایی که آب آن ها کم می شوند مشابه خورش ها، سوپ و آش و آبگوشت و… را کم نمک تر بگیرید. زیرا بعد از جوش‌آمدن و بخار شدن آب آن ها با نمک تر می شوند. بنابراین بهتر هست که در مراحل آخر پخت نمک را به آنها افزایش کنید.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

ترفندهایی برای آشپزی آسان

[ad_1] ترفندهای آشپزی آسان اگر کمی شور و شوق و خلاقیت به هزیننه دهید در …